Björksatdens Aikidoklubbs logotyp. Den består av tre stycken kanji, AI, KI, DO och sedan tre rader med följande text.Överest från vänster till höger är 3 stycken japanska kanji-tecken. AI, KI, DO. Under kanjin står det med stora svarta bokstäver: Björk, stadens, aikido. Logotypen är svart på vit bakgrund och kvadratisk i formen.
Barn- & ungdomsträning

Barn- & ungdomsträning 7-12 årAikido är en kampsport som består av mjuka rörelser som lämpar sig utmärkt för yngre utövare. Vi tränar framförallt uppmärksamhet, undanmanövrar och fall samt att ta över partnerns rörelse och leda den vidare. Vi tränar inga sparkar eller slag.

Aikido tränar koordinationen och förmågan att fokusera på en uppgift. Genom att genomföra tekniker tillsammans med en annan person lär vi oss att respektera andra och att samarbeta. Dessutom uppmuntras den rörelseglädje som de flesta av oss har naturligt. Att springa, mötas, falla och hoppa är roligt!

Var och en tränar utifrån sina egna förutsättningar. Det finns inga tävlingar i aikido, målet är inte att vara bäst i gruppen utan att träna och att träna med alla på mattan. På så vis lär man sig saker tillsammans och av varandra i den takt man är mogen för det.


"The purpose of training is to tighten up the slack, toughen the body, and polish the spirit."

-Morihei Ueshiba

Kontakt: info@bjorkstadensaikido.se                                        Copyright © All Rights Reserved